Přijďte ochutnat a objevit svět ginu na degustaci vedenou Miroslavem Navrátilem, šéfbarmanem Baru 1931.
Chtěli byste více prozkoumat ginový svět? Připojte se k nám 26. 10. na večeru, který je zcela věnován tomuto nápoji s bohatou historií a nekonečnými možnostmi pro barmanskou kreativitu. Budeme mít na výběr z šesti různých druhů ginu a zároveň vám představíme jejich příběhy, výrobní procesy a exkluzivní informace o každé značce.
1. Historie GINU
V rámci degustace bude i pohled do historie ginu. Dozvíte se, jak tento nápoj začal jako léčebný elixír a stal se oblíbeným po celém světě. Miroslav vám přiblíží, jak se gin vyvinul v průběhu staletí a jaký význam má ve světě alkoholických nápojů.
2. Výroba GINU
Barman Vám vysvětlí proces výroby ginu, od výběru surovin a koření až po destilaci a míchání. Jak se základní suroviny mění v jemný a aromatický nápoj, který si oblíbili milovníci po celém světě.
3. Degustace GINU
Hlavní částí programu je samozřejmě degustace. Budeme mít na výběr šest různých druhů ginu, které Vás zavedou na cestu po různých chutích a vůních. Od tradičních ginů po exotické varianty, dostanete příležitost objevovat rozmanitost tohoto nápoje.
Vzorky: Monkey 47, Roku gin, Broker’s, Malfy, Canaima, Hendrik’s
4. Možnost namíchat si vlastní drink
Barman Vám ukáže, jak si doma připravit dokonalý nápoj z ginu.
Šéfbarman Baru 1931 ve Zlíně. Začínal jako výčepní a později přičichl k barmanskému umění, kde se za svou profesní éru zúčastnil mnoha barmanských soutěží, ve kterých se umisťoval vždy na předních příčkách.
Tato degustace je nejen pro milovníky ginu, ale i pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o tomto nápoji. Přijďte s námi na tento nezapomenutelný večer, plný chutí, vůní a dobrodružství.
Pokud máte rádi gin nebo si jen chcete užít příjemný večer plný nových zážitků, neváhejte a rezervujte si své místo na naší degustaci ještě dnes. Těšíme se na vás!
DATUM KONÁNÍ: 26. 10. 2023 od 18.00
CENA: 890 Kč / os.
REZERVACE: Na telefonním čísle +420 703 14 52 53 nebo u obsluhy restaurace. Rezervace nutná z důvodu omezené kapacity.