csZ důvodu konání hokejového turnaje, bude ve dnech 19.10. – 20.10. omezená obědová nabídka v restauraci.
Děkujeme za pochopení.

Nové dětské hřiště: ideální místo pro rodiny s dětmi

Dětské hřiště na Kapce


INFORMACE . REZERVACE

+420 703 14 52 51

recepce@kapkaresort.cz

kapka_resort

Dětské hřiště ve Lhotě u Vsetína

Kde najít zábavu pro děti? Tato otázka trápí mnoho rodičů, kteří se snaží najít vhodné místo, kde by si jejich děti mohly užít sportovní aktivity a zábavu. KAPKA resort nově nabízí dětské hřiště, které je navrženo tak, aby bylo bezpečné a zábavné pro děti všech věkových kategorií. Rodiny mohou strávit příjemný čas v KAPKA resortu, kde si děti mohou užít hraní na hřišti a rodiče se zrelaxovat třeba v našem bufetu s venkovním posezením a širokou nabídkou nápojů a občerstvení.

Nové dětské hřiště

Nové dětské hřiště se nachází přímo v areálu resortu a je vybaveno moderními prvky, jako jsou skluzavky, houpačky, prolézačky a další. Hřiště je také doplněno o pískoviště, kde si děti mohou hrát a stavět pískové hrady.Bezpečnost dětí je pro KAPKA resort velmi důležitá, a proto jsou na dětském hřišti dodržovány přísné bezpečnostní normy. Hřiště je pravidelně kontrolováno a udržováno v čistotě. Děti si tak mohou klidně hrát a rodiče se nemusí obávat o jejich zdraví.

Kromě nového dětského hřiště nabízí resort spoustu dalších aktivit pro rodiny s dětmi. Nově také nabízíme beach volejbalové hřiště, střelnici nebo celoroční led s programy pro veřejnost, který je ideálním místem pro ochlazení v horkých letních měsících. Pro rodiny, které rády jezdí na kole, je KAPKA resort ideálním místem pro cyklovýlety. Rodiče si zde mohou půjčit elektrokola a vyrazit na výlet s dětmi do krásné přírody okolo resortu.

Doprava a přístupnost

Resort se nachází ve Lhotě u Vsetína, což je ideální poloha pro ty, kteří chtějí strávit dovolenou v přírodě. Pro návštěvníky je k dispozici neplacené soukromé parkoviště. Kromě toho je zde také možnost využití veřejné dopravy. Přímo u resortu se nachází autobusová zastávka. Nově také můžete využít provizorní cyklostezku, které vede před areál Kotrla.

KAPKA resort je skvělým místem pro rodiny s dětmi, kde můžete strávit čas a zažít spoustu zábavy a sportovních aktivit. A naše nové dětské hřiště je jen jedním z mnoha důvodů, proč toto místo navštívit. Těšíme se na vás a vaše děti.

kalendář akcí .

kalendář akcí