Beach volejbal, střelnice nebo bistro? Venkovní aktivity na Kapce

Venkovní aktivity na Kapce


INFORMACE . REZERVACE

+420 703 14 52 51

recepce@kapkaresort.cz

kapka_resort

Beach volejbal Vsetín

Jak jsme již dříve zmiňovali, Kapka resor se stává také ideálním místem i pro rodiny s dětmi, protože nabízí širokou škálu venkovních aktivit, které potěší každého návštěvníka. Tento článek vás seznámí s tím, co všechno můžete na Kapce zažít.

Beachvolejbalové hřiště k pronajmutí

Pro milovníky sportu je nově k dispozici beachvolejbalové hřiště, které si můžete pronajmout. Hřiště je pravidelně udržované a připravené na amatérské i profesionální zápasy. Ať už jste zkušený hráč nebo začátečník, určitě si užijete hru na písku s rodinou nebo přáteli.

Dětské hřiště

Pro naše nejmenší návštěvníky je připraveno skvělé dětské hřiště, které je vybaveno moderními a bezpečnými herními prvky. Děti si mohou užívat skluzavky, houpačky, prolézačky a mnoho dalších atrakcí v příjemném stínu, které je zabaví na dlouhé hodiny. Rodiče ocení lavičky umístěné kolem hřiště, kde si mohou odpočinout a sledovat své děti při hře. Více o hřišti zde.

Venkovní střelnice

Pro ty, kteří mají rádi střelbu na hokejovou branku, je zde venkovní střelnice. Nabízí možnost zlepšit své střelecké dovednosti a je vhodná jak pro začátečníky, tak pro pokročilé hráče. Zkušený personál je vždy připraven pomoci a poradit. Přístup na střelnici je zcela zdarma.

Multifunkční hřiště

Kapka resort disponuje také multifunkčním hřištěm, které je ideální pro různé sporty jako je fotbal, basketbal, tenis a další. Hřiště je dostupné pro všechny návštěvníky a můžete si ho rezervovat pro rodinné zápasy nebo sportovní turnaje. V případě zájmu pronájmu, nás kontaktujte na: +420 703 14 52 51.

Pronájem elektrokol

Pro ty, kteří chtějí prozkoumat okolí, nabízíme půjčovnu elektrokol. Elektrokola jsou skvělým způsobem, jak si užít cykloturistiku bez velké fyzické námahy. Naše kola jsou pravidelně servisovaná a připravená na dlouhé výlety.

Cyklotrasy z Kapka resortu

Resort je výchozím bodem pro několik krásných cyklotras, které vedou malebnou krajinou Vsetínska. Trasy jsou různě náročné, takže si vyberou jak rodiny s dětmi, tak i zkušení cyklisté. Na recepci resortu vám rádi poradí s výběrem trasy a poskytnou mapy a další potřebné informace.

KAPKA bistro

V centru všech těchto aktivit se nachází KAPKA bistro, kde se návštěvníci mohou pohodlně a rychle občerstvit. Bistro nabízí široký výběr nápojů, svačin a lehkých jídel, takže si každý přijde na své. Ať už si chcete dát rychlou kávu, osvěžující nápoj nebo něco k zakousnutí, KAPKA bistro je ideálním místem pro načerpání sil před dalším dobrodružstvím.

Náš resort ve Lhotě u Vsetína nabízí širokou škálu venkovních aktivit, které uspokojí každého návštěvníka. Krásné přírodní prostředí, čistý vzduch a pestrá nabídka sportovního vyžití činí z tohoto místa skvělou destinaci pro každého, kdo hledá aktivní odpočinek a zábavu. K tomu všemu přispívá i KAPKA bistro, které se postará o vaše občerstvení během dne.

Navštivte Kapka resort a objevte všechny možnosti, které vám toto místo nabízí. Uvidíte, že si zde každý najde to své a odveze si domů nezapomenutelné zážitky.

kalendář akcí .

kalendář akcí