csZ důvodu konání hokejového turnaje, bude ve dnech 19.10. – 20.10. omezená obědová nabídka v restauraci.
Děkujeme za pochopení.

CESTFEST na Kapce: Japonsko

Japonsko: Země, která okouzlí každého návštěvníka .


INFORMACE . REZERVACE

koupě vstupenky

kapka_resort

17. 10. 2024

Kapka resort, restaurace

Přednáška_Japonsko_Kapka

Zveme vás 17. 10. na fascinující přednášku Hany Machalové o Japonsku, které se letos vyšvihlo na přední příčky oblíbených destinací díky slabému jenu. Přijďte si poslechnout o zážitcích z této jedinečné země, kterou naše přednášející navštívila v květnu.

Tepající noční Tokio a moderní zázraky .

Objevte energii a trendová místa nočního Tokia a projeďte se nejrychlejším vlakem světa, Shinkansenem. Zažijte pravý čajový obřad s našlehanou matchou v tradičních šintoistických svatyních a zenových zahradách.

Setkání s gejšou a japonská historie .

V Japonsku máte možnost legálně potkat gejšu a nechat se okouzlit jejím uhrančivým uměním. Poznejte historii a příběhy šogunů, samurajů a ninjů, které jsou stále živou součástí japonské kultury.

Emoce v Hirošimě a krásy hory Fuji .

Navštivte Hirošimu, město, které připomíná smutné momenty historie, ale zároveň symbolizuje naději a mír. A nakonec, užasněte nad majestátní krásou zasněženého kuželu posvátné hory Fuji.

Země, která doslova učaruje .

Japonsko je opravdu svět sám pro sebe, který návštěvníkům nabízí jedinečné zážitky a doslova je učaruje. Hana Machalová, autorka knihy „Do světa cestujte chytře, levně a často“ (Albatros Média), vás zve k objevení této kouzelné země. Těšíme se na vás!

 
 
 

kalendář akcí .

kalendář akcí