Menu otevírají sicilské arancini – křupavé rýžové kuličky plněné rozpečenou mozzarellou, servírované s omáčkou z pečených paprik. Tento předkrm představuje dokonalou harmonii textur – křupavého obalu a krémového vnitřku.
– 179 Kč
Druhý chod přináší dýňový krém zjemněný kokosovým mlékem. Polévku doplňuje ragú z čočky beluga, která je známá svou delikátní chutí a texturou připomínající kaviár. Zakysaná smetana dodává pokrmu příjemnou svěžest.
– 99 Kč
Hlavní chod reprezentuje grilované kuřecí prso podávané s nastavovanou kaší. Tymiánový jus a grilovaná řepa dokreslují chuťový profil pokrmu a dodávají mu potřebnou hloubku.
– 339 Kč
Večer uzavírá francouzský dezert v podobě čokoládového fondánu. Teplý moučník s tekutým čokoládovým středem doprovází osvěžující sorbet z maracuji, který vytváří příjemný kontrast.
– 159 Kč