Připojte se k nám na nezapomenutelnou kulinářskou cestu do světa divočiny. KAPKA restaurace vás srdečně zve na Zvěřinový večer plný exkluzivních a výjimečných pochoutek. Zanechte starosti všedních dnů za dveřmi a přijďte zahájit nový rok tematickým večerem, kde se potká chuťová vyváženost a vášeň pro gastronomii.
Rozproudíme vaše chuťové buňky nejjemnějším jelením carpacciem, doplněným lehkým fenyklovým aroma a špetkou luxusního kaviáru.
Zaujměte své chuťové pohárky neobyčejným bažantem, který představuje skvostnou symfonii chutí. Křehké filo těsto obejme šťavnatého bažanta, zatímco hrušky dodají svěžest. Rozpustná gorgonzola a křupavé ořechy přidávají do tohoto mistrovského díla nádech exkluzivity.
Ponořte se do luxusu chuťových kontrastů s naším jelením hřbetem, který se skloubí s intenzivním aroma iberijského špeku. Ostružiny dodávají kyselou notu, zatímco špenátová houba přidává do této kulinářské skladby vrstvu bohatství a jemnosti.
Podlehnete-li pokušení mufloního ragú, ocitnete se na cestě k dokonalosti. Mufloní maso – jemné, bohaté a plné chutí je podáváno s křupavým knedlíkem, který vás okouzlí svou texturou. Čerstvý stroček dodává tomuto jídlu svěžest, zatímco aroma perníku zakončuje tento nevšední kulinářský zážitek. V každém soustu objevíte harmonii chutí, která ve vás vyvolá touhu po dalším.
Sobotním zvěřinovým večerem vás provede náš kuchař Ondřej Koňařík.
Ondra, dle svých slov, rád vaří celý život. Po vojně se ocitl v Praze a odtud přeletěl do irského Sheratonu a dále pak působil v centru města Cork ve steakhouse Cornstore, kde se naučil pracovat s různými druhy hovězího masa, vhodných právě pro přípravu steaků a trendy kuchyně. Stesk po rodině a přátelích jej po třech letech vrátil zpět do České republiky, potažmo na Valašsko. Před 14 lety začal pracovat na hotelu Lanterna, podnikal sám nebo působil v restauraci Zvon ve Valašském Meziříčí. Díky známosti s naším šéfkuchařem Jarkem Orságem začal pracovat v týmu kuchařů Wellness hotelu Horal ve Velkých Karlovicích. Široké možnosti a volné ruce v experimentování byly důvody, proč jej tato práce velmi bavila a baví dodnes. S příchodem vlastní rodiny se rozhodl v pravý čas přestoupit do vlaku jménem KAPKA resort, který je blíže jeho domovu. Práce se zvěřinou baví snad každého kuchaře. Zvěřina navíc k našemu valašskému regionu neodmyslitelně patří, a tak si Ondra vzal tento večer za svůj. Do budoucna by se chtěl ve své profesi dále zdokonalovat a držet krok s neustále se měnícími gastronomickými trendy.
Rezervujte si své místo pro tento výjimečný zážitek již dnes. Máme omezený počet míst, a tak si zajistěte svou šanci zažít Zvěřinový večer v KAPKA restauraci. Přijďte
a nechte se hýčkat chuťovými explozemi našeho tematického večera. Těšíme se na vás!
DATUM KONÁNÍ: 6. 1. 2024 od 17.00
REZERVACE: Na telefonním čísle +420 703 14 52 53 nebo u obsluhy restaurace. Rezervace nutná z důvodu omezené kapacity.